Chef De Rang - In Room Dining
MAIN RESPONSIBILITIES**:
- Answer telephone using courteous, efficient telephone etiquette while obtaining all information necessary to process the guest's order according to Armani Hotel standards.
- Meet and greet guests in a professional and efficient manner
- Ensure that mise en place levels are maintained accurately
- Responsible for delivering trolleys and trays to guests in their rooms according to standards
- Co-ordinate delivery food and beverage amenities to the guests' rooms.
- Take guest food and beverages requirements promoting specials, recording preference and needs
- Assure guest satisfaction is met throughout the meal experience by providing efficient and courteous service
- Co-ordinate the service of food and beverages together with the F&B Manager or F&B Supervisor efficiently and accurately
- Respond proactively to guest queries, ensuring that appropriate action is taken in the absence of Manager/Supervisor, followed by effective communication.
- Prepare and present bills accurately
- Possibility to be transfer within the F&B division accordingly to business needs divisions.
Contratto di lavoro: Tempo pieno, Tempo determinato
Benefit:
- Mensa aziendale
- Sconti sui prodotti o servizi dell'azienda
Orario:
- Turni
Tipi di retribuzione supplementare:
- Maggiorazione lavoro festivo
- Maggiorazione lavoro notturno
- Quattordicesima
- Tredicesima
Esperienza:
- chef de rang: 1 anno (Obbligatorio)
Lingua:
- inglese (Obbligatorio)
Diventa il primo a rispondere a un'offerta di lavoro!
-
Perché cercare un lavoro con PostiVacanti.it?
Ogni giorno nuove offerte di lavoro È possibile scegliere tra un'ampia gamma di lavori: il nostro obiettivo è quello di offrire la più ampia selezione possibile Ricevi nuove offerte via e-mail Essere i primi a rispondere alle nuove offerte di lavoro Tutte le offerte di lavoro in un unico posto (da datori di lavoro, agenzie e altri portali) Tutti i servizi per le persone in cerca di lavoro sono gratuiti Vi aiuteremo a trovare un nuovo lavoro