F&B Manager (In Charge Of Restaurant)
Additional InformationJob Number: 24202004Job Category: Food and Beverage & CulinaryLocation: The Rome EDITION, Salita di San Nicola da Tolentino 14, Rome, Rome, Italy, 187Schedule: Full TimePosition Type: ManagementJOB SUMMARYPlays a significant role in maximizing financial performance and attracting hotel and non-hotel guests by understanding the local market and partnering with the culinary leadership to effectively position the outlet.
Supervises daily restaurant operations and assists with menu planning, maintains sanitation standards and assists servers and hosts on the floor during peak meal periods.
Strives to continually improve guest and employee satisfaction.
Determines training needed to accomplish goals, then implements plan. CANDIDATE PROFILEEducation and ExperienceHigh #J-18808-Ljbffr
Diventa il primo a rispondere a un'offerta di lavoro!
-
Perché cercare un lavoro con PostiVacanti.it?
Ogni giorno nuove offerte di lavoro È possibile scegliere tra un'ampia gamma di lavori: il nostro obiettivo è quello di offrire la più ampia selezione possibile Ricevi nuove offerte via e-mail Essere i primi a rispondere alle nuove offerte di lavoro Tutte le offerte di lavoro in un unico posto (da datori di lavoro, agenzie e altri portali) Tutti i servizi per le persone in cerca di lavoro sono gratuiti Vi aiuteremo a trovare un nuovo lavoro