Restaurant Supervisor - Gran Melia Palazzo Cordusio
Key Responsibilities:
Operations: Lead all restaurant operations, including inventory management, equipment maintenance, and adherence to hygiene and safety standards. Oversee menus, promotions, and operational checks. Economic-Financial: Manage the department's budget and financial performance, ensuring goals are met. Human Resources: Support team development through training, promote employee wellness, and foster a positive work environment. Customer Experience: Ensure exceptional service, handle customer incidents, and exceed guest expectations through personalized dining experiences. Health & Safety: Maintain a safe work environment and comply with safety protocols. Qualifications:
Minimum 1 year of experience in a similar role. Strong leadership, communication, and problem-solving skills. Advanced knowledge of restaurant operations, POS systems, and Office 365. Fluent in English (additional language skills a plus). Degree in Hospitality or related field preferred.
#J-18808-Ljbffr
Diventa il primo a rispondere a un'offerta di lavoro!
-
Perché cercare un lavoro con PostiVacanti.it?
Ogni giorno nuove offerte di lavoro È possibile scegliere tra un'ampia gamma di lavori: il nostro obiettivo è quello di offrire la più ampia selezione possibile Ricevi nuove offerte via e-mail Essere i primi a rispondere alle nuove offerte di lavoro Tutte le offerte di lavoro in un unico posto (da datori di lavoro, agenzie e altri portali) Tutti i servizi per le persone in cerca di lavoro sono gratuiti Vi aiuteremo a trovare un nuovo lavoro