Sushi Chef
Responsibilities
- Preparing various types of sushi dishes according to established guidelines on quality, portion size, presentation, and food safety.
- Expertly cutting, slicing, and filleting different types of fish.
- Handles a wide range of raw fish and other ingredient.
- Select fresh fruits and vegetables to make high-quality dishes (like avocado, mango, and carrots)
- Add additional flavors to sushi rolls with ginger, rice vinegar, wasabi, and soy sauce, when appropriate
- Prepare food activities, like boiling rice,
- Maintain hygiene principles in all cooking areas and clean your space at the end of the shift
- Regularly taking inventory of food supplies and other products.
**Requirements**:
- Minimum 4 years of kitchen experience in fine dining concept
- Understands oral and written instructions in Italian
- Handles multiple priorities and works under stress
- Maintains all international standards of health guidelines for food preparation and safety
**Salary**: From €16, 535. 38 per year
Ability to commute/relocate:
- Milano, Lombardia: Reliably commute or planning to relocate before starting work (required)
Work Location: In person
Diventa il primo a rispondere a un'offerta di lavoro!
-
Perché cercare un lavoro con PostiVacanti.it?
Ogni giorno nuove offerte di lavoro È possibile scegliere tra un'ampia gamma di lavori: il nostro obiettivo è quello di offrire la più ampia selezione possibile Ricevi nuove offerte via e-mail Essere i primi a rispondere alle nuove offerte di lavoro Tutte le offerte di lavoro in un unico posto (da datori di lavoro, agenzie e altri portali) Tutti i servizi per le persone in cerca di lavoro sono gratuiti Vi aiuteremo a trovare un nuovo lavoro